Kalender / kurs

I denne kalenderen finner du aktiviteter, møter og kurs som arrangeres av Norsk Gardsost og våre samarbeidspartnere.

2020
6. - 9. januar 2020 Innføringskurs i foredling av rå melk på Stavanger Ysteri ved Lise Brunborg. Mer info og påmelding finner du på denne blå linken her

27.–31. januar 2020 Innføring i ysting av rå melk på Sogn Jord- og Hagebruksskule (SJH) i Aurland med Pascale Baudonnel Mer info finn du her.  
Frist for påmelding: 2. januar 2020
02.-09.02 2020: Kurs i lokal foredling av mjølk, del 1 mer info finn du her

09.03 - 11.03.2020 OsteSymposium og Årsmøte i Norsk Gardsost på Thorbjørnrud hotell, Jevnaker, Hadeland - mer info kommer!!!


2019
28. jan- 1. feb Innføring i ysting av rå mjølk, Aurland
Med Pascale Baudonnel. Meir info

4.-8. februar Innføring i ysting av rå mjølk, Aurland
Med Pascale Baudonnel. Meir info

11.-14. februar Mat på Mære Hald av datoane, program kjem seinare

26. feb-5. mars Lokal foredling og omsetning av mjølk del 1, Aurland
Meir info

24. - 25. mars Årsmøte Norsk Gardsost, Gomobu Valdres, felles fagsamling med HANEN

23. - 25.august  Stølskurs på Olestølen i Valdres med ysting av kvit og brun geitost, melking av geiter og stell av dyra på stølen med Kathrin H. Aslaksby. Mer info herTa kontakt på epost kathrin.h.aslaksby@gmail.com


30. - 31. august Kurs i ysting av SØT KVITOST og søt BRUNOST og kinning av SMØR med Helge Gudheim i Valdres  http://www.matogkultur.no/styled-4/

30. august - 1. september OSTEFESTIVAL på Beitostølen. Salgsboder med jazzmusikk og foredrag lørdag og  stølskonsert på Olestølen søndag.


5. - 7. september  NM i OST, arrangeres i forbindelse med Matstreif i Oslo.

26. oktober arrangerer Slow food Hardanger ystekurs med Lise Brunborg i Ulvik, info finner du her

28.10-01.11 Innføringskurs i ysting med Pascale Baudonnel , mer info finner du her


04.-09.11  Lokal foredling og omsetning av mjølk del 2, Aurland
med Ragnhild NordbøMaria Ballhaus og Pascale Baudonnel. Les meir her