Jobb søkes/tilbys

Trenger du hjelp i ysteriet, eller søker jobb/praksis i et ysteri?


På denne siden finner du henvendelser Norsk Gardsost har fått fra ysteri og ysteinteresserte om ledige jobber og ønsker om jobb. Har du en jobb å tilby eller ønsker deg en jobb i et ysteri, send en e-post til norsk.gardsost@gmail.com med en beskrivelse av ønsket ditt og kontaktinformasjonen din, så legger vi ut hendvendelsen her.

Finner du en interressant henvendelse nedenfor, tar du kontakt direkte med avsender av annonsen.

Se også Norsk seterliv sine annonser på ledige jobber og ønsker jobb.


Ønsker jobb:

1. Søker jobb:

Dear Sir, Madam,

I am a 2nd year BSc degree student at ESA Angers a French Agricultural College and the work placement coordinator Remy Roulleau(who has been in touch with you some years ago) has told me that your company has already hosted as a trainee one of his students in the past .
I visited your website and I would be interested in gaining practical work experience in your line of business . Would you consider my application? Please find my CV for your consideration .

My goal is to find a three month work experience in an English speaking company between July and October 2017 and your company would be a convenient place for me .
I look forward to reading you soon.

Yours sincerely,
Pouliquen Aude

Se CV her:


***

2. Søker jobb:

Å jobbe i meieri industri i Norge er mitt mål siden jeg brenner for den bransjen. Vil veldig gjerne lære enda mer og dele det jeg har lært i betydelige meieriselskaper i Australia, Saudi-Arabia og India. Min positiv holdning, relevant utdanning og lang erfaring kommer sikkert til å bli satt pris på, som i mine tidligere stillinger.

Som kvality inspektor i mitt forrige selskap, kunne jeg redusere kundeklager med 57%. Jeg har også gjort etterforskning om kvalitet problemer og koliforme kontaminering med dokumenterte forbedringer. Jeg kan bidra til å opprettholde og forbedre kvaliteten på fersk melk og fermenterte melkeprodukter. Jeg har erfaring fra laboratorietest for yoghurt og rømme også.

Jeg har også lede et prosjekt for å redusere svinn av produkter og dermed øke effektiviteten av en fyllemaskin. Min Six Sigma Green Belt fra American Society for Quality (ASQ) som jeg fikk i 2015 er bevis av min lidenskap for kvalitet.

Som person setter jeg svært høy verdi på teamarbeid og ytelse. For meg levering av førsteklasses kundetjenester er verdt å jobbe hardt for. Jeg er erfarne, initiativrik, pålitelig og grundig iht alle arbeidsoppgavene jeg får. Har høy arbeidskapasitet og nøyaktighet som er viktig i denne industrien.

Akkurat nå jobber jeg hardt for å lære norsk. På dette punktet i min karriere, jeg søker på en stilling som ville være en perfekt passform, så jeg er åpen for å flytte på den rette muligheten. Vær oppmerksom på at jeg er villig til å pådra seg alle flytteutgifter..

Jeg er gjerne til intervju og nås lettest på telefon 480 12 294. Jeg kan avtale å møtes i person på kort varsel.

Med vennlig hilsen,
Hari Mysore

Cv finner du HER

***


Ledige jobber:

1. Tekst her. Beskrivelse av jobben med ønskede kvalifikasjoner, og kontaktinformasjon.

***

2.

***

3.

***

osv.