29. jan. 2016

Mjølkebonde og leiar i Norsk Gardsost, Sigurd Avdem, kjem til Aurlandsseminaret for å snakke om korleis vegen fram til forbrukar har vorte til i foredraget "Avdem Gardsysteri - frå Bondens Marked til restaurant Noma og Avdemsbue".


Har du ein gründer i magen? Mjølkebonde og leiar i Norsk Gardsost, Sigurd Avdem, kjem til Aurlandsseminaret for å snakke om korleis vegen fram til forbrukar har vorte til i foredraget "Avdem Gardsysteri - frå Bondens Marked til restaurant Noma og Avdemsbue". Stor interesse for ærleg og rein mat, god kjøpekraft og framleis liten konkurranse i marknaden gjer at han trur Noreg er eit av dei beste landa i verda til å starte opp med lokal foredling. 
Koma dao! http://aurlandsseminaret.org
"Ein marknad i endring", 5. - 6. februar, Aurland
Foto: Mette Møller, Romsdals Budstikke