22. okt. 2015

Geitost fra Sogn til Bra, Italia på Cheese 2015

Suksess på verdens viktigste ostemesse

Både den brune og den hvite geitosten fra Sogn ble utsolgt på Slow Foods internasjonale møteplass for håndverksoster i Bra i Italia. Over 270 000 mennesker besøkte festivalen med omlag 300 håndverksprodusenter. 

-       Det er utrolig viktig å være del av det internasjonale faglige nettverket.  Alle har en felles interesse i å skape lokal verdiskapning med utgangspunkt i mat som produseres lokalt på lokale ressurser. Dette igjen knytter menneskene til lokale tradisjoner, sier Aud Slettehaug. Hun er leder av Kompetansenettverket Vest ved Sogn Jord- og Hagebruksskule og sto for den norske deltagelsen i Bra i september.

 
Denne gjengen solgte ut osten!
Frå venstre bak: Simon Underdal, Laura Gagliazoli (frivillig hjelper),  Anne Karin Hatling, Anna Elise Borlaug, Brita Underdal. Foran frå venstre: Stina Skjerdal og Anna Karine Marstein