Årsmøtet i Norsk Gardsost er fastsett til onsdag 11. mars frå kl. 11.00 på Skjetlein jordbruksskule i samarbeid med ”Fagdagar for lokalmat på Skjetlein i Trondheim”. Fagprogrammet med alle kurstilbod tysdag 11. mars – torsdag 13 mars finn du på www.maere.no under kurs. Her melder du deg på til både årsmøtet kurs, lunsj og festmiddag.
Årsmøtet i Norsk Gardsost går parallelt med fagprogrammet:
Tysdag 11 mars:
10.00-10.45 Trøndersk
Matmanifest
10.45-11.00 10 suksesskriterier
ved Egil Smith-Meyer, Tingvollost
10.45-11.00 Kulturmarkens
rolle i klimasammenheng v Ann Norderhaug
11.30 -13.30 Årsmøtet i
Norsk Gardsost (samstundes går årsmøtet i Norsk Seterkultur)
13.30 felles lunsj med Norsk Seterkultur
14.30 Kursene starter.
(mellom anna ystekurs med Yves
Gaauzere og Pascale Baudonnell og kurs i enkel
melkeforedling med Kari Langfoss
Helgetun på Trondheim fagskole for
Matteknikk.
20.00 Festmiddag
på Rica Bakklandet Hotel
Sakliste for årsmøtet
1. Godkjenning av innkalling
2. Valg av møteleder
3. Valg av to til å underskrive protokollen
4.
Årsmøtesaker :
4.1 Styrets si årsmelding.
4.2 Rekneskap. Vert lagt fram på årsmøtet
4.3 Arbeidsplan og budsjett. Forslag til arbeidsplan og budsjett vert
lagt fram på møtet.
4.4 Val av leiar, nestleiar og styremedlemar med 3 varamedlemar i rekkefylje.
Valgkomteeen
si innstilling vert lagt fram på møtet.
4.5. Val av valnemnd på 3 medlemar. Valnemnda gjer også framlegg til
styrehonorar.
Forslag
til styrehonorar vert lagt fram på møtet
4.6. Val av registrert revisor.
4.7 Forslag til nye vedtekter, 2 . gongs handsaming.
Styret ved Gunnar Vaagen og Knut Aaland legg
fram forslag til vedtektsendringar som vart diskutert på årsmøtet i 2013.
5. Open diskusjon om
Landsutstillinga til Norsk Gardsost: Kva form og framtid skal Landsutstillinga
ha?
Praktiske
opplysninger:
Stad: Skjetlein Videregående
Skole i Trondheim
Påmeldingsfrist: 1. mars
Overnatting : Rica
Bakklandet Hotel eller andre hotel i Trondheim