11. mar. 2013

Endelig program for fagdagen 18. mars er no klart!

Siste frist for påmelding til fagdagen og årsmøtet er 14. mars!



Fagdag for HANEN og Norsk gardsost i anledning landsmøte og årsmøte på Thorbjørnrud
Fagprogram rundt temaene: 

VEKST-MERKVARE-KVALITET-SALG TIDSPLAN
 Møteledere: Gjermund Stormoen og Bernt Bucher–Johannessen

Fra 0 til 1 ansatt. Hvilken rolle og ansvar og plikter har en arbeidsgiver? 1310-1335
Camilla Schrader Roander, NHO Mat og Landbruk

Kvalitet i norsk lokalmat og bygdeturisme – finnes den ? 1350 – 1415
Anne Lise Mellbye, Grefsheim gård

Lokalmatsatsning i Norgesgruppen. 1430-1450  
Hvordan bør produsentene forberede seg ?
Lokalmat sjef, kokk og Vangsgut, Eivind Haalien, Norgesgruppen 

Et merkevare konsept med suksess 1500-1520
Skafferiet på Hovinsholm og konseptet Mjøsgårdene ved gründer og medeier Charlotte Holberg Sveinsen. 

Nytenkning på gården? 1530-1550
Valg av strategi for forretningsutvikling ? Daglig leder i Norsk gardsost Gjermund Stormoen

Pause

Mat langs nasjonale turistveger - vegen mot HANEN som turoperatør? 1615-1635 
Bør ikke alle mat og reiselivsprosjekter ende opp med noe gjesten kan kjøpe ? Prosjektleder Egil Ørjan Thorsen

Mathallen på Vulkan. Et halvår har gått 1645-1710
Pådriver for ideen for trodde på men som er tatt meget vel imot. Randi Kvissel Haugen

Vekststrategier for lokalmat. 1720-1745
Forsker Trine Magnus, ved Senter for bygdeforskning legger fram sin forskningsrapport til debatt

Avslutning fellesprogram
Olav Lie Nilsen forteller om sine planer og ideer for utviklingen av Thorbjørnsrud hotell
--
Medlemsforum Norsk Gardsost med temaet: Planlegging av utvidelser eller nybygg av gardsmeieri
Vi deler tanker og erfaringer, hva er lett å overse? Fabian Widmer innleder. Vi har medlemsforumet enten mandag kveld eller tirsdag formiddag før årsmøtet.